Första hjälpen – när olyckan är framme

Vad gör du om olyckan är framme och din hund blivit påkörd och ligger medvetslös? Hur kan du upptäcka en inre blödning och hur stoppar du en yttre blödning? Vad ska du tänka på om din hund blivit biten av en annan hund, katt eller orm? Vad händer och hur ska du agera om din hund drabbats av värmeslag?

Denna bok om Första Hjälpen för hund ger dig kunskap om hur en frisk hund ser ut och hur du ska hantera och undersöka en akut skadad hund. Den beskriver även mer vanliga och mindre akuta skador och problem som förekommer hos hundar.

”Första Hjälpen” är en lättläst bok skriven för alla med intresse för hund. Det är en handbok som kan läsas från pärm till pärm eller användas som uppslagsbok. Oavsett om du är nybliven hundägare, haft hund i många år, är uppfödare eller arbetar med hund i ditt yrke så är detta boken för dig!

Det är viktigt att känna till hur du ska agera när olyckan är framme så att hunden snabbt får den hjälp den behöver, att de skador hunden har inte förvärras eller leder till permanenta skador och att varken andra hundar eller människor kommer till skada.

Köp av boken

Boken ”Första Hjälpen – när olyckan är framme” kan köpas via oss för 210:- plus porto, totalt 249:-. Leverans till svensk postadress sker vanligen inom 10 dagar.

Betalning sker via förskottsbetalning till plusgiro 103 29 33-2. Ange för- och efternamn, leveransadress och betalningsdatum. Det kan ta någon/några dagar innan betalningen syns på vårt konto.

Porto inrikes: 0-500 gram (1 exemplar) 39:-
500-1000 gram (2 exemplar) 49:-
Utrikes eller större beställningar skickas enligt postens gällande portotabell.

Tack för att du vill beställa boken, fyll i dina uppgifter nedan och klicka på "Skicka" för att skicka din beställning till oss. Du kan sedan betala via plusgiro eller payson nedan.

* Fält markerade med * är obligatoriska

Beställ en bok eller två böcker via payson.